Dr. Hauschka Fluid tonujący 30 ml

98,00 

Dr. Hauschka Fluid tonujący 30 ml

Naturalnie transparentna pielęgnacja koloryzująca

Fluid tonujący może być stosowany jednocześnie z każdym z kremów na dzień, wzbogacając jego działanie efektem tonującym. Fluid tonujący nadaje skórze przejrzysty, lekko opalony odcień, delikatnie pokrywając niewielkie niedoskonałości urody.

Dr. Hauschka Fluid tonujący 30 ml

Fluid tonujący może być stosowany jednocześnie z każdym z kremów na dzień, wzbogacając jego działanie efektem tonującym. Fluid tonujący nadaje skórze przejrzysty, lekko opalony odcień, delikatnie pokrywając niewielkie niedoskonałości urody. Kompozycja wyciągów roślinnych z oczaru i przelotu pospolitego oraz oliwy z oliwek i wosku pszczelego wraz z mineralnym pigmentem jednocześnie pielęgnuje i nadaje kolor. Naturalny odcień skóry ulega pogłębieniu i promieniuje świeżym blaskiem.

Wskazówka: dla osiągnięcia matowego efektu polecamy użycie dodatkowo jednego z naszych pudrów z oferty kosmetyków do makijażu: pudru brązującego lub pudru rozświetlającego (sypkiego lub w kompakcie). Alternatywą fluidu tonującego dla cery dojrzałej, suchej i wrażliwej może być krem tonujący na dzień, który dodatkowo oferuje bardziej kryjący efekt.

Sposób użycia: fluid tonujący należy rozprowadzić na wewnętrznej powierzchni dłoni samodzielnie lub w połączeniu z wybranym kosmetykiem do pielęgnacji na dzień, a następnie delikatnie rozprowadzić na twarzy i szyi. Intensywność koloru można dostosować do indywidualnych potrzeb poprzez zmianę proporcji kremu i fluidu.

Dostępne opakowania: butelka szklana 30 ml.

Skład: Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Lysolecithin, Beeswax (Cera Alba), Fragrance (Parfum), Citral*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Benzyl Salicylate*, Coumarin*, Eugenol*, Cetearyl Alcohol, Algin, Silica, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Chlorophyllin-Copper Complex (CI 75810), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

*składnik naturalnego olejku eterycznego